Skip to main content

IDOFORM forebygger og behandler mild diarre

IDOFORM forebygger og behandler mild diarre

Mælkesyrebakterierne i IDOFORM er beskyttet af en kapsel, der er udviklet således, at den først opløses, når den når ned i tarmen. Det betyder, at mælkesyrebakterierne har større mulighed for at nå frem til tarmen, hvor de skal hjælpe.

Idoform er desuden tilsat næringsstoffer, der fungerer som ”madpakke” for mælkesyrebakterierne, og som kan få dem til at formere sig hurtigere.

Fakta om mælkesyrebakterier
I tarmen myldrer det med bakterier - faktisk har vi 3 gange så mange bakterier i tarmen som humane celler i hele kroppen.

Der findes mange forskellige former for bakterier, hvoraf nogle klassificeres som mælkesyrebakterier. Idoform indeholder to mælkesyrebakterier kaldet Enterococcus faecium og Bifidobacterium longum. Mælkesyrebakterier findes naturligt i den menneskelige tarmflora og har desuden været anvendt i syrnede mejeriprodukter i århundreder, hvor de giver produkterne deres karakteriske smag og tekstur. Siden er man blevet klar over, at visse typer af mælkesyrebakterier medvirker til at opretholde balancen i tarmfloraen.

Idoform enterokapsler fås i pakninger af 30 stk. til vejl. udsalgspris kr. 69,95 og pakninger af 100 stk. til vejl. udsalgspris kr. 182,95. Anvendes til forebyggelse og behandling af mild diarré. Dosering voksne: 1 kapsel 3 gange dagligt, børn mellem 2-12 år: 1 kapsel 2 gange dagligt. Bør ikke anvendes til børn under 2 år uden lægens anvisning. Må ikke bruges ved overfølsomhed overfor mælkesyrebakterier eller overfor et eller flere af hjælpestofferne eller sojaolie. Mælkesyrebakterier er som andre bakterier følsomme overfor antibiotika. Idoform bør derfor indtages 3 timer før eller efter indtagelse af antibiotika. Der kendes ikke til bivirkninger indenfor den godkendte anvendelse. Fås i håndkøb. Ikke tilskudsberettiget. Se i øvrigt vejledning på indlægssedlen. GSK ApS, Consumer Healthcare, DK 2605 Brøndby.