Skip directly to content

IDOFORM® forebygger og behandler mild diarre

 

Mælkesyrebakterierne i IDOFORM® er beskyttet af en kapsel, der er udviklet således, at den først opløses, når den når ned i tarmen. Det betyder, at mælkesyrebakterierne har større mulighed for at nå frem til tarmen, hvor de skal hjælpe.
 
Idoform® er desuden tilsat næringsstoffer, der fungerer som ”madpakke” for mælkesyrebakterierne, og som kan få dem til at formere sig hurtigere. 

Fakta om mælkesyrebakterier 
I tarmen myldrer det med bakterier - faktisk har vi 3 gange så mange bakterier i tarmen som humane celler i hele kroppen.

Der findes mange forskellige former for bakterier, hvoraf nogle klassificeres som mælkesyrebakterier. Idoform® indeholder to mælkesyrebakterier kaldet Enterococcus faecium og Bifidobacterium longum. Mælkesyrebakterier findes naturligt i den menneskelige tarmflora og har desuden været anvendt i syrnede mejeriprodukter i århundreder, hvor de giver produkterne deres karakteriske smag og tekstur. Siden er man blevet klar over, at visse typer af mælkesyrebakterier medvirker til at opretholde balancen i tarmfloraen. 

Idoform® enterokapsler fås i pakninger af 30 stk. til vejl. udsalgspris kr. 69,95 og pakninger af 100 stk. til vejl. udsalgspris kr. 182,95. Anvendes til forebyggelse og behandling af mild diarré. Dosering voksne: 1 kapsel 3 gange dagligt, børn mellem 2-12 år: 1 kapsel 2 gange dagligt. Bør ikke anvendes til børn under 2 år uden lægens anvisning. Må ikke bruges ved overfølsomhed overfor mælkesyrebakterier eller overfor et eller flere af hjælpestofferne eller sojaolie. Mælkesyrebakterier er som andre bakterier følsomme overfor antibiotika. Idoform® bør derfor indtages 3 timer før eller efter indtagelse af antibiotika. Der kendes ikke til bivirkninger indenfor den godkendte anvendelse. Fås i håndkøb. Ikke tilskudsberettiget. Se i øvrigt vejledning på indlægssedlen. Pfizer ApS, Consumer Healthcare, DK 2750 Ballerup.